... ...to nie starość Wojtek...tylko pomyłka... ...a jeśli chodzi o Zbutwiałą Trumnę...to całkiem możliwe,że mam to gdzieś na kasecie jeszcze nagrane...może kiedyś się "sprężę"...i je odkopię... Pozdrawiam Ciebie i Krzyśka !!!!!
olowek [Usunięty]
Wysłany: 2008-08-06, 00:09
Dzieki za wsparcie Nie masz moze filmiku z OPND, moze wrzucisz cos na YouTube. Jak bede w Grudziazu zglosze sie do Ciebie ..piwko wypijemy pozdrowienia
DeeDee napisał/a:
... ...to nie starość Wojtek...tylko pomyłka... ...a jeśli chodzi o Zbutwiałą Trumnę...to całkiem możliwe,że mam to gdzieś na kasecie jeszcze nagrane...może kiedyś się "sprężę"...i je odkopię... Pozdrawiam Ciebie i Krzyśka !!!!!
Nie wiem czy "historia" Celi nr 3, ale moja na pewno ; a i zdjęcia starsze niż Cela. PIERWSZY SKŁAD "SHERMAN"
Od góry, z lewj do prawej: MIKI -bas; CEVICE -vocal; ALI -perkusja
sherman1.jpg
Plik ściągnięto 89 raz(y) 209.58 KB
_________________ Czy to ważne z której strony przyjdzie śmierc
No to za ciosem -"CLASH" -jeszcze jedno zdjęcie.
Jeśli mnie pamięć nie myli, a może; bo to widać na zdjęciu - rok bodajże 1983; impreza u GRZAŁY nad ARABESKĄ. Kto dzisiaj jeszcze wie gdzie była Klubokawiarnia "ARABESKA"?
Od lewej MIKI -bas; CEVICE -wokal; ALI -perkusja; No i GRZAŁA - Gitara. Jego starszy brat; gitarzysta RESPUBLIKI - właśnie tej Ciechowskiego; uparcie wmuszał w nas granie na wszystkich strunach od gitary i basu. A mnie czasami było stać tylko na jedną strunę, bo w ogóle jedną w sklepie muzycznym "mnieli".
sherman2.jpg
Plik ściągnięto 97 raz(y) 75.23 KB
_________________ Czy to ważne z której strony przyjdzie śmierc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum